impotenca dhe viagra

Harrojeni viagrën! Zbulohet kura afatgjate për impotencën ...
Harrojeni viagrën! Zbulohet kura afatgjate për impotencën ...
Per reklama, spote publicitare dhe bannera kontaktoni me redaksine Tone me ane te postes elektronike: marketing@panorama.com.al Adresa: Rr.”Panorama” (prapa ...

Një injektim i vetëm i qelizave staminale mund të jetë një kurë afatgjate për impotencën, njoftojnë shkencëtarët. Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale. Ata testuan terapinë me qeliza staminale tek disa pacientë që vuanin nga çrregullimi erektil (impotenca seksuale), e cila rezultoi e suksesshme pasi u riktheu pacientëve funksionin seksual në mënyrë spontane.

Ky trajtim mund t’u shërbejë sidomos burrave të cilët i janë nënshtruar një operacioni – përfshirë edhe pacientët me kancer të prostatës – ku ilaçet për impotencën nuk funksionojnë. Prandaj mund të ofrojmë vetëm një procedurë. Nëse funksionon në testime më afatgjate, mund të kemi një trajtim të ri të sigurt, që është më efikas se viagra”, thotë autorja kryesore e studimit, dr. Shfrytëzimi i materialeve pa lejen e Grupit Panorama është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. Shkencëtarët shpresojnë që ky studim i ri t’i hapë rrugë gjetjes së një trajtimi efikas për rastet kur as viagra nuk funksionin.Harrojeni viagrën! Zbulohet kura afatgjate për impotencën ...
Per reklama, spote publicitare dhe bannera kontaktoni me redaksine Tone me ane te postes elektronike: marketing@panorama.com.al Adresa: Rr.”Panorama” (prapa ... impotenca dhe viagra Harrojeni viagrën! Zbulohet kura afatgjate për impotencën ...Per reklama, spote publicitare dhe bannera kontaktoni me redaksine Tone me ane te postes elektronike: marketing@panorama.com.al Adresa: Rr.”Panorama” (prapa ... A mund të përdoret Viagra nga të rinjtë? | Gazeta Dita24 Mars 2016 ... Siç shkrova disa javë më parë, disfunksioni erektil, ose impotenca është pamundësia për të arritur dhe mbajtur forcimin e penisit (ereksionin).

Kjo terapi po rigjeneron funksionin aktual të organit mashkullor, dhe nuk trajton vetëm simptomat. Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i paautorizuar në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Panorama-s. Mund të jetë gjithashtu e dobishme për burrat të cilët nuk duan të marrin pilula që të kryejnë marrëdhënie seksuale.

  • cationorm generic cialis
  • cera llongueras donde comprar viagra
  • wirkungseintritt cialis generic
  • colcrys generic discontinued lenox
  • manforce viagra 25mg side
  • physiology of lower gastrointestinal tract disorder
  • cresa cretica herbal viagra
  • agoaspirato tiroideo controindicazioni cialis
  • gynaikeio viagra online
  • chirurgia plastyczna dla dzieci warszawa